KoepelKathedraal presenteert: Kerst in de crypte

dec 3 • HRLM Vandaag • 390 Views • Geen reacties op KoepelKathedraal presenteert: Kerst in de crypte

Dit jaar pakt de KoepelKathedraal uit met kerst. Van 13 december tot 3 januari kan je de ondergrondse gangen van het kathedraal verkennen.

Volg modelspoortreinen rijdend door unieke verlichte miniatuurdorpen. De organisatie werkt met een online reserveringssysteem, tijdsloten en een uitgestippelde route langs alle hoogtepunten waar je elkaar niet in de weg hoeft te staan. Tot slot letten we allemaal goed op elkaar dus bestel je kaarten dan ook online.

Genoeg te zien

Waan jezelf in een sfeervol aangeklede en verlichte Charles Dickens-achtige setting. Door de ‘binnenbocht’ rijden maar liefst vier modelspoortreinen over tachtig meter rails, gemaakt door de vrijwillige bouwers van de NZH-Hobbyclub. Ook zijn de Hollandse Efstedendorpen, Santa’s Wonderland en Scrooge te zien. De KerstdorpClub zorgt zelfs voor een heus skidorp met skilift en piste.

De kathedraal is op zich al bijzonder, maar door een bezoek te brengen tijdens kerst beland je in een waar sprookje. Uitgekeken? Dan kan je zelfs nog de toren van zestig meter hoog beklimmen. Vanaf daar heb je uitzicht op de stad, de duinen en zelfs de zee!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »