Kaartverkoop Caprera seizoen 2018 begonnen

feb 5 • HRLM Vandaag • 751 Views • Geen reacties op Kaartverkoop Caprera seizoen 2018 begonnen

Vandaag is openluchttheater Caprera gestart met de kaartverkoop van een groot

deel van de voorstellingen van seizoen 2018. Dit jaar bestaat Caprera 70 jaar en dat is feest! Tijdens dit feestelijke jubileumjaar staan er veel bijzondere voorstellingen en evenementen op het programma, waarvan nu de helft in de verkoop is.

Het seizoen van Caprera opent op 4 mei met een literair concert met Jan Terlouw in het kader van Theater Na De Dam. Publiekslievelingen Herman van Veen en Brigitte Kaandorp komen speciaal voor het jubileum naar Bloemendaal en natuurlijk de ‘vaste vrienden van Caprera’ zoals De Dijk, Veldhuis & Kemper en BLØF. Ellen ten Damme brengt een muzikale ode aan de grote chansonniers van vorige eeuw. De Wereldband speelt hun internationaal bekroonde voorstelling Släpstick en na het grote succes van afgelopen jaar ook dit seizoen weer het Jazzfestival; dit jaar staat het legendarische Jazz Orchestra of the Concertgebouw centraal.

Kinderen kunnen de hele zomer een speurtocht maken door het bos en elke maand komt er een bijzondere kindervoorstelling; op Moederdag Het Huis van Jip en Janneke en De Gruffalo op Vaderdag.

Ook op het gebied van klassieke muziek trakteert Caprera haar bezoekers op veel moois deze zomer: het prestigieuze operagezelschap Opera Zuid komt met Un Ballo in Maschera van Verdi en operagroep The Fat Lady speelt Die Zauberflöte van Mozart. Op twee zomerse zondagen matinee in het bos: Het Van Baerle Trio speelt werken van Beethoven, Liszt en Mendelsohn en het beroemde Matangi Quartet zal op verschillende plekken in het wandelpark o.a. Canto Ostinato en werken van Haydn spelen.

Het gaat een feestelijke en bijzondere zomer worden in Caprera. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop via: www.caprera.nu. De overige voorstellingen zullen in februari en maart bekend gemaakt worden.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »