In de Toneelschuur ‘Pier’

sep 4 • Op stap in Haarlem • 2614 Views • Geen reacties op In de Toneelschuur ‘Pier’

Een actueel onderwerp en zeker het bezoeken waard!

3 november – 15:00 en 20:00
Toneelschuur Haarlem

Pier is een heel gewone man. Met een hele gewone baan, een gewone vriendin, en met gewone hobby’s. Een man met een heel gewoon leven. Maar wat als al die gewone zaken niet helemaal lopen zoals je zou willen. Onzichtbaar voor iedereen, stapelen de irritaties en frustraties zich op, totdat de grens in je hoofd wordt overschreden. En wat dan?

De term ‘verward persoon’ komen we de laatste tijd steeds vaker tegen in het nieuws. Iemand gooit zijn hele inboedel op straat, staat schreeuwend op het dak van zijn huis of steekt het in brand. Vaak wordt alleen de daad of misdaad van zo’n persoon belicht en maar heel zelden de aanleiding van dit ‘verwarde’ gedrag.

In ‘Pier’ zien we de reconstructie van momenten en gebeurtenissen uit het leven van verpleegkundige Pier Ferket, die uiteindelijk leiden tot een, voor bijna iedereen, onbegrijpelijke gebeurtenis. ‘Pier’ is een rauwe voorstelling, muzikaal, soms luchtig, maar ook indringend.

Spelers: Franklin van der Erf, Filip Joele, Robert Klein, Maria Eldering, Kirsten van Zandvoort, Filip Joele, Naomi Ebbeling, Nicolette Knape, Leo Commandeur, Joke Eldering

Tekst: Jan Sobrie
Regie: Marcel Kragt
Techniek: Arne Hendriks
Regie-assistente: Riet van Gent

Kaarten nu in de voorverkoop,bestel je voor 16 september bij mij persoonlijk dan betaal je € 12,50  daarna € 14,50.

Kaarten zijn ook te bestellen via: https://www.toneelgroep-genesius.com/2019-pier/ of de site van de Toneelschuur.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »