Humanistisch Café in Haarlem groot succes!

jun 3 • Prikbord • 1224 Views • Geen reacties op Humanistisch Café in Haarlem groot succes!

Navigeren door het leven. Waar ga jij naar toe?

Het Humanistisch Café in Haarlem georganiseerd door het Humanistisch Verbond Haarlemmerland woensdag 22 mei was een groot succes.
In de Sociëteit Vereeniging liep het al snel vol en de bezoekers varieerden van jong tot oud.
Spreker Alexander den Heijer omarmde de zaal en gaf met zijn lezing ‘Navigeren door het Leven. Waar ga jij naar toe?’ opdrachten en inspiratie, binnen no-time was de hele zaal verbonden met elkaar, ook na de lezing bleven de bezoekers nog lange tijd napraten aan de bar, geanimeerd, geinteresseerd en sommigen geëmotioneerd, alles kon, mocht er zijn en werd gezien.
Saar (16): “Ik voelde mij erg jong tussen de mensen, het was mijn eerste lezing. De lezing zelf heb ik als heel fijn ervaren, er waren veel dingen waar ik mij in kon herkennen.
Renee (16): “Ik vond de lezing erg interessant en herkende mijzelf in veel dingen, ik was nooit eerder naar een lezing gegaan en wist ook niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Alexander was een erg goede spreker en vertelde heel interessant, de hele zaal was geïnteresseerd aan het luisteren.”
Henk (60): “Verfrissend om oude kennis door een gedreven, nog jonge man op een vlotte manier gepresenteerd te zien worden. De lezing/workshop zat gebalanceerd in elkaar. De korte meditatieve oefening op het einde, gaf de avond een mooie intieme afsluiting!
Tijdens de lezing werden er ook een tweetal opdrachten gegeven waar men met elkaar aan de slag ging, enige reacties van bezoekers:
Carla (85): ” Een prima avond, goed georganiseerd. Plezierigste was met iemand te spreken die onbekend was, zelfs in de korte tijd die gegeven was, kon je toch diep komen en zelfs een goede band opbouwen.”
Betty (80): “Juist de ontmoeting met onbekenden en spreken over welke punten je de meeste aandacht geeft, liet een goed gevoel na.”
Al met al was het een prachtige avond waarin mensen zich met elkaar konden verbinden, de tijd voor elkaar namen en naar zichzelf en hun waarden en behoeften in het leven konden kijken om vervolgens met goede moed weer naar huis te gaan. Het Humanistisch Verbond organiseert meerdere Humanistische Cafe’s, wij zijn benieuwd naar het volgende thema.
Mocht u deze avond gemist hebben en interesse hebben in het werk van Alexander den Heijer dan kunt u zijn boek bestellen op: https://uitgeverijbewust-zijn.nl/inspirerende-spirituele-boeken/nothing-you-dont-already-know/
Voor meer informatie over het Humanistisch Verbond Haarlemmerland en hun activiteiten kunt u naar hun Facebook pagina gaan: https://www.facebook.com/humanistischverbondhaarlemmerland/ of naar de website: https://www.humanistischverbond.nl/afdelingen/regio-noord-west/afdeling-haarlemmerland/

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »