HRLM63 is weer volop gratis verkrijgbaar.

jul 10 • cover • 2714 Views • Geen reacties op HRLM63 is weer volop gratis verkrijgbaar.

Eindelijk zomer!
Na regen komt zonneschijn, tenminste daar hoop ik op. Ik ga er gewoon van uit dat het een heerlijke, zonnige zomer gaat worden. Zoals ieder jaar vliegt en rijdt het HRLM-team weer de hele wereld over. Na een zeer druk jaar waarin we elke twee maanden een editie van HRLM maken en ook twee keer per jaar een HRLMtje, vonden we het tijd om een geheel nieuw magazine te maken, de HRLM Z, een glossy voor de Haarlemse zakenwereld. Een vakantie van een paar weekjes waarin we even lekker rustig aan kunnen doen hebben we – vinden we zelf – dan ook heel erg verdiend.

Maar niet iedereen gaat naar verre oorden, ik blijf – samen met mijn twee hondjes – weer gewoon gezellig in Haarlem. Mijn tuin is dan mijn vakantieverblijf, een stapeltje boeken, zonnetje, drankje erbij en dan ben ik al heel tevreden. En uiteraard lekker koken in mijn buitenkeuken, samen met mijn lieve vrienden. We hebben dan een mooie gewoonte: we kijken omhoog en proosten even naar de hemel, een fijne traditie die ik heel waardevol vind.

Voor de thuisblijvers is er trouwens genoeg te doen in Haarlem.
We hebben ontzettend veel terrassen, dus we kunnen elke dag een andere kiezen; kijk maar op pagina 27. Op pagina 55 hebben we een klein overzichtje van de vele evenementen die Haarlem rijk is. Wij gaan er met volle teugen van genieten.
Ik wens iedereen een topvakantie en rust lekker uit.

Jeannette Eversen – Hoofdredacteur HRLM

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »