HRLM54 is verschenen

jan 18 • cover • 1228 Views • Geen reacties op HRLM54 is verschenen

We worden 10 jaar!

Met het begin van het nieuwe jaar worden er altijd veel goede voornemens gemaakt.De redactie heeft dat begin 2017 ook gedaan, ik heb even onze voornemens van dat jaar erbij gepakt om te kijken wat we hadden beloofd en wat is uitgekomen.

Nou… al onze afspraken zijn we nagekomen – had ik niet echt verwacht, want meestal sneuvelen goede voornemens. We hadden begin 2017 beloofd dat we nog meer Haarlemse invalshoeken gingen bedenken en die uitdaging is ons gelukt! En als je mag werken met een geweldig team is dat eigenlijk niet zo gek dat het ons gelukt is. ‘Onze’ Arie, Hans, Victoria, Ella, Christa, Eva, Sophie, Louise, Eric, Michaëla, Yorick, Henk, Marc, George, Willemien, Gerard, Joost, Marja, Adela, Matthieu, Jan, Madelon, Marcel, Bernt, Wilma, Warry, Jos en Baud zijn zeer bevlogen Haarlemmers en écht niemand uitgezonderd vinden we een tijdschrift maken over Haarlem elke dag een feestje!

Maar… het moet me toch even van het hart, dat we één persoon heel erg missen op onze redactie. Dat is Rob, onze artdirector, vormgever, illustrator, fotograaf, mijn liefhebbende man en baasje van Sammy en Maxi. Door zijn ziekte van Parkinson moet hij helaas een stapje terug doen, maar wel heel fijn dat hij – ondanks deze rotziekte – altijd zeer betrokken blijft en is. Het redactiefeestje viert hij gelukkig gewoon met ons mee.

En over feestje gesproken… dit jaar wordt ons blad 10 jaar! Dat gaan we natuurlijk vieren. We waren al stiekem begonnen door voorgaande vier edities de cover weg te geven aan een Haarlemse kunstenaar. Ook nu is het weer gelukt en we zijn superblij en trots, want op deze nieuwe, eerste editie van 2018 schitteren niemand minder dan… Fokke en Sukke!

En een feestje vier je natuurlijk niet alleen, dat gaan we samen doen met andere Haarlemse jubilarissen, zoals de Stadsschouwburg, die 100 jaar bestaat, De Toneel-en Filmschuur (50 jaar), Café De Vijfhoek (10 jaar), Huidadvies de Vijfhoek (25 jaar) en ik vergeet vast nog iemand…

We beginnen ons feestje dus met Fokke en Sukke op de cover; op pagina 9 begint een gezellig interview met de makers. Haarlem is een echte cultuur- en kunststad, op pagina 67 t/m 73 vertellen de theaterdirecteuren wat 2018 ons gaat brengen op cultureel gebied. Verder nemen we een kijkje in de Waarderpolder, op pagina 92 t/m 95 beginnen we met het succesverhaal van My Sound.

Ik wens iedereen een heel gezond en succesvol jaar toe en vergeet niet van elke dag een feestje te maken!

Veel leesplezier met de eerste editie van 2018.
Jeannette Eversen
Hoofdredacteur Haarlemse stadsglossy

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »