Vriendenpas

VRIENDENPAS 2017

RESTAURANT PARELS

Lekker uit eten in Haarlem? Bij Restaurant Parels streven wij ernaar om u een smaakvolle middag of avond te bezorgen. Wij willen dat u zich als een pareltje tussen het goud waant. Dat is ons motto! Ongeacht of u enkel voor een drankje naar ons toe komt of dat u zich laat verwennen door onze chef-kok, het moet goed voelen. Bij Restaurant Parels bent u altijd welkom voor een drankje, borrel, lunch of diner. Wij zijn gevestigd in het centrum van Haarlem vlak achter de Grote Markt.

Op vertoon van de Vriendenpas – 3-gangenmenu van € 29,95 voor € 27,-

Oude Groenmarkt 8 | (023) 532 92 51

www.parelshaarlem.nl


 

RESTAURANT DIGA

Een restaurant met een Italiaanse keuken. Ben jij een groot liefhebber van Italiaans eten, Italiaanse wijnen en de Italiaanse cultuur. Sinds kort kent ook de verse Italiaanse paste geen geheimen meer voor Haarlem. DIGA maakt de meest verrukkelijke zelf gemaakt pasta. En voor de wijnliefhebber/ster is DIGA een waar walhalla. Diga betekent stuwdam in het Italiaans. Een toepasselijke naam voor een restaurant in de Damstraat

Diga is niet alleen open voor lunch en diner, maar de gehele dag kunt u terecht voor de koffie, een cocktail en een goed glas wijn.

Op vertoon van de Vriendenpas – 3 gangen Chef’s menu van € 32,50 voor € 30,-

Damstraat 10 | (023) 576 5785

www.digahaarlem.nl


 

ELLA DI VINO

Wijncursussen en proeverijen. ‘Ella Klatte is dé Haarlemse registervinoloog, gastronoom en ‘wijngek zonder tierelantijnen’.
Met haar bedrijf Ella di Vino geeft zij wijncursussen op verschillende niveau’s in een heldere en duidelijke taal die plaatsvinden in het Seinwezen of op elke gewenste locatie. Variërend van een introductieavond waarbij je de beginselen van het wijnproeven leert tot een cursus Wijnbrevet die van jou een serieuze wijnkenner maakt. Uiteraard verzorgt zij ook proeverijen en workshops afgestemd op jouw wensen en leert ze je de beginselen van het combineren van wijn&spijs, haar specialiteit!

Op vertoon van de Vriendenpas krijg je op alle wijncursussen en proeverijen 10% korting.

Kijk op de site voor meer informatie, volg haar op Facebook of stuur een mailtje naar ella@elladivino.nl

 

 

 


 

HOFJE ZONDER ZORGEN

High tea in een romantische Franse sfeer. De zomervakantie ligt weer om de hoek en dat valt goed te merken in Haarlem. Drukte in de straten en stad begint langzaam op te warmen en tot leven te komen. En daardoor raken de terrassen steeds voller. Wanneer je heerlijk door de stad hebt gewandeld kan je naar het Provenierspleintje om daar bijkomen op het terras van Hofje Zonder Zorgen. Daar is zon en schaduw zodat iedereen met een fijn gevoel kan zitten. De romantische Franse sfeer doet de bezoekers ook goed. Je kunt hier heerlijk zitten midden in de historie van Haarlem. Zo was het gebouw, waar Hofje Zonder Zorgen vandaag de dag in gevestigd is, vroeger een klooster. Iedereen is ook welkom om het rustige Proveniershofje te komen bekijken. Dat is nu nog leuker aangezien de restauratie bijna rond is. Geen smaaknieuwtjes missen? Volg Hofje Zonder Zorgen op Facebook en Twitter!

Geniet nu van de overheerlijke in huis gemaakte high tea voor een wel heel smakelijke vriendenprijs. Op vertoon van de Vriendenpas een High Tea van € 39,- voor € 32,50

Grote Houtstraat 142a | (023) 531 0607

www.hofjezonderzorgen.nl

 


 

BEA’S DIERENBOETIEK

Alles voor je huisdieren. Bea’s Dierenboetiek is sinds 1981 gevestigd in de Gierstraat, een winkelstraten van Haarlem. Deze unieke dierenboetiek is inmiddels een begrip dankzij eigenaresse Bea. En al een aantal jaren bedrijft zij de winkel samen met haar dochter Linette. Zij geven advies en gaan voor kwaliteit. En het assortiment is ruim ingericht voor uw huisdier. Dierenliefhebbers kunnen hier ook terecht voor verschillende homeopathische geneeswijzen.

Op vertoon van de Vriendenpas krijg je een leuke verrassing voor je huisdier.

Gierstraat 60-62-64 | (023) 532 4802

www.beasdierenboetiek.nl

 


 

CALLYSTA

CALLYSTA, East Meets West in Beauty
Als je een mooi en bijzonder sieraad zoekt dan ben je bij Callysta aan het goede adres. Stijlvol, exclusief en oorspronkelijk.
Bijzondere en unieke sieraden van over de gehele wereld worden door Callysta verzameld en gepresenteerd in de winkel. Natuurlijk heb je uitgebreid de mogelijkheid alles te bekijken en te passen.
De winkel biedt ontwerpers uit ‘Oost en West’ een platform om hun collecties in Nederland onder de aandacht te brengen. Hun verhaal te vertellen en zo ‘Oost en West’ kennis te laten maken met elkaars schoonheid. Met veelal jonge, creatieve ontwerpers uit o.a. Italië, Istanbul, de Verenigde Staten, Bombay, Tel Aviv en natuurlijk Nederland is een unieke collectie sieraden samengesteld.De sieraden benadrukken, ieder op hun eigen kenmerkende wijze, de vrouwelijke schoonheid en stralen oorspronkelijkheid en onafhankelijkheid uit.

Op vertoon van de Vriendenpas krijg je 10% korting.

Kleine Houtstraat 26 | (023) 844 5649

www.callysta.nl


 

MARIJKE MUL GOUDSMID

Juwelier en Sieraadontwerpster. Met 24 jaar ervaring als goudsmid en 19 jaar als ondernemer is Marijke Mul toonaangevend in haar vakgebied. Een sieraad van Marijke is ofwel een (uniek) ontwerp van haar hand gebaseerd op iemands persoonlijke verhaal en emotie, een sieraad van haar eigen collectie of een sieraad van een andere ontwerper die zij omarmt vanwege de stijl en kwaliteit die overeenkomen met de kernwaarden van Marijke. Een goed voorbeeld van andere sieraden naar Marijkes’ smaak zijn de vrouwelijke, elegante, stijlvolle en tijdloze sieraden van Jéh Jewels.

Op vertoon van de Vriendenpas bij Marijke in het atelier krijg je 10% korting op de sieraden van Jéh Jewels. Bekijk de sieraden alvast op de webshop www.sieradeninstijl.nl.

Gierstraat 67 | (023) 5317277

www.marijkemul.nl


 

STUDIO ERIC J. COOLEN

Eric J. Coolen. Tekenaar en ontwerper/maker van boeken, beelden, gevelstenen, glas-in-lood-ramen. Maakt voor de stadsglossy samen met zijn zoon Yorick de rubriek NTRLK HRLM en samen met Michaëla Bijlsma maakt Eric HRLMse BRTN. Eric is ook mede-oprichter van: Het Ampzing Genootschap, Literair Haarlem en Nieuwe Gracht Producties.

Op vertoon van de Vriendenpas ontvang je 10% korting op de stadsgezicht-portretopdracht van Eric J. Coolen. Voor meer informatie ga naar de website van Eric J. Coolen.

www.ericcoolen.nl

 


 

 

 

 

 

Met een sterke programmering en een eigen karakter behoort poppodium Patronaat al jaren tot de top tien van de kernpodia van Nederland. Kwalitatieve popmuziek in al haar vormen en aanverwanten is altijd de kern geweest van waar het bij Patronaat om draait. Bij de samenstelling van het programma wordt altijd gezocht naar een gezonde mix van enerzijds publieksvriendelijke en anderzijds progressieve en vooruitstrevende popmuziek.

Kortingen voor de maand juli: 8 juli, Rocking Rollerdisco. Op vertoon van de Vriendenpad aan de kassa € 2,50 korting per kaartje. Meer info hierover: www.patronaat.nl/8-7-2017/rocking-rollerdisco


HUIDADVIES DE VIJFHOEK

Je kunt bij Huidadvies de Vijfhoek terecht voor:

  • Gezichtsbehandelingen
  • Kuurbehandelingen
  • Huidverbeterende behandelingen

Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan met diverse producten. Of je nou een probleemhuid hebt, last van pigmentvlekken, een vale teint of een vochtarme huid: wij hebben een oplossing op maat. Na een gratis huidanalyse maken we een behandelplan met de producten die het beste passen bij jouw huid en de diagnose.
Wij maken onderscheid tussen huidverbeterende behandelingen, kuurbehandelingen en onderhoudsbehandelingen.

Op vertoon van de Vriendenpas ontvang je 10% korting op alle behandelingen en make-up.

Drapeniersstraat 21, (23) 551 7171
www.huidavies.nu


 

THEATERGROEP EGLANTIER – info volgt

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *