HRLM 67

mrt 17 • cover • 1310 Views • Geen reacties op HRLM 67

Laat het voorjaar maar komen!

Ik weet niet hoe jullie er over denken, maar ik ben die regen echt zó zat! Ik ga altijd samen met de hondjes lopend naar het werk. Ik hoef maar één stap buiten de deur te zetten en ja hoor… het komt met bakken uit de hemel. Sammy en Max willen in dit weer sowieso niet naar buiten, dus dragen ze tegenwoordig alletwee een gele hondenregenjas. En nu lopen ze dus heel tevreden en rustig mee.
Op de redactie loop ik meestal op mijn sokken, want na zo’n wandeling zijn mijn schoenen doorweekt. Vaak stopt het overdag – als ik binnen zit dus – met plenzen, maar op het moment dat ik aanstalte maak om naar huis gaan, houden we het wéér niet droog. Ik denk echt dat er van achter een donderwolk iemand naar beneden kijkt en zegt: “Oké jongens, ze lopen nú naar buiten, zet de kraan maar weer open!”
Je begrijpt: ik verlang naar een mooie, zonnige lente. Daar wordt een mens vrolijk van!

Waar ik ook vrolijk van word, is van de cover van deze editie. Lekker fris en kleurig. Eric J. Coolen is natuurlijk geen onbekende in Haarlem, maar deze vrolijke duizendpoot blijft je verrassen, lees maar in het interview op pagina 9.
Ik hou wel van een kleurtje, dus ik word ook blij van al die fijne nieuwe voorjaarskleuren, kijk snel op pagina 26. En dan die Haarlemse biervrouwen op pagina 29!
Over vrouwenemancipatie gesproken, die waren hun tijd pas echt ver vooruit.
Vrolijk word ik er van, supervrolijk!

Laat het voorjaar maar komen, wij zijn er klaar voor.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »