Hoe staat het met de Haarlemse winkels?

jan 14 • HRLM Vandaag • 5784 Views • 1 reactie op Hoe staat het met de Haarlemse winkels?

Winkels HaarlemDeskundigen verwachten dat het aantal winkels in Haarlem met 50 procent zal verminderen. Oorzaken zijn de crisis en onlinewinkels. Maar hoe denkt u dat het is gesteld met de Haarlemse winkels? Deze vraag en natuurlijk ook eventuele oplossingen staan woensdagavond 22 januari centraal tijdens het Debatcafé in de Pletterij.

Gasten

Tijdens de avond zullen winkeliers en politici in discussie gaan. Namens de winkeliers zijn verschillende vertegenwoordigers van winkeliersverenigingen aanwezig: Gerard Zwier (Schalkwijk), Bert Buter (Marsmanplein) en Leida Hakkenbrak (Amsterdamse straat). Van de politieke vertegenwoordigers die zullen aanschuiven zijn nog geen namen bekend. Wel is bekend dat Sjoerd Andela (hoofd afdeling Milieu van de gemeente Haarlem) uitleg zal geven over het plan om een eigen energiebedrijf te starten. Daarnaast verzorgt Johan van Someren een column en zorgen Fredie Kuiper en Thomas Steutgers voor muzikale gezelligheid.

Meer informatie
Het Debatcafé is een maandelijks terugkerend evenement met globaal en lokaal nieuws, muziek, columns, poëzie en een debat. De aanvang voor het winkeldebat op 22 januari is 19.30 uur. De kosten bedragen 3 euro en het adres is Lange Herenvest 122. Kijk voor meer informatie op: www.pletterij.nl.

Fotografie: Denise van Vliet

Related Posts

One Response to Hoe staat het met de Haarlemse winkels?

  1. Rebeca schreef:

    Wat een prachtige voeoberld kaarten heb je weer gemaakt. Ziet er allemaal heel mooi uit. Kan niet wachten tot de spullen in de winkel liggen.Groetjes Brenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »