Het is tijd voor het Seinfestijn!

mei 20 • HRLM Vandaag, Op stap in Haarlem • 2546 Views • Geen reacties op Het is tijd voor het Seinfestijn!

Op het Seinfestijn is er voor ieder wat wils. Een kleinschalige food & lifestyle markt met veel handgemaakte producten van Hollandse bodem. De 50 kraampjes variëren van wonen, mode, lifestyle tot kids. Ook zijn er workshops te doen. En voor kinderen is er ook genoeg te beleven. Verder, niet geheel onbelangrijk: is er een hele rits aan allerlei overheerlijke eettentjes te vinden: de zogenoemde foodtrucks bieden diverse hapjes en vele delicatessen. Kortom: een heerlijk ontspannen tijdverdrijf op de zondagmiddag. Te midden van dit alles waan je je zo in een markthal op vakantie in het Mediterrane gebied.

 

Verwennerij te koop

Het aanbod van kraampjes loopt erg uiteen. Schilderachtige posters, duurzaam houtbewerkingen, keramieken schalen zijn slechts enkele spulletjes voor in het interieur. Maar er zijn ook mooie sieraden, unieke cadeauartikelen en lief babyspul te vinden.

 

Lekker smikkelen

Je kunt je hart ophalen met alle diverse zoetig- en hartigheden. Elk kraampje is bijzonder met iets te smikkelen dat kleurrijk, puur en inspirerend is. Dus laat je verrassen.

 

Er is nog veel meer, dus komt dat zien.

Het festijn is op het terrein van het Seinwezen, een oud gebouw van een spoorweg maatschappij in het centrum van Haarlem. Het is een bijzondere industriële plek; tussen sporen en antieke treinen. Pas een paar jaar terug is het omgetoverd tot een proeftuin van verduurzaming in de breedste zin van het woord.

 

Het Seinfestijn is 22 mei 2016 van 12:00 tot 18:00 uur bij het Seinwezen aan de Kinderhuissingel 1 in Haarlem. Toegang is gratis.Logo1

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »