Haarlemse harmonieën in de Hout

jun 20 • Op stap in Haarlem • 754 Views • Geen reacties op Haarlemse harmonieën in de Hout

Aanstaande zondag geven outHouHarmonie de Spaarnebazuin en het Haarlems Symfonisch Blaasorkest een gratis zomerconcert in de Haarlemmerhout. Samen houden deze orkesten de Haarlemse harmonietraditie in ere. Neem gerust een picknickkleed en mandje mee en geniet van twee uur leuke muziek bij de muziekkoepel.

De Spaarnebazuin staat onder leiding van Maron Teerds en bijt om 15.00 uur het spits af. Met een accent op filmmuziek van Ennio Morricone, bij films als James Bond en ‘The Pirates of the Carribean’ wordt de zomerse sfeer ingezet. Ook popmuziek komt met Michael Jackson’s ‘Bad’ en ‘Swing When You’re Winning’ van Robbie Williams aan bod.

Het Haarlems Symfonisch Blaasorkest onder leiding van Thomas Lowe sluit aan met onder meer de ‘Malando Tango Selectie’, ‘In a Persian Market’ en de ‘Aladdin Suite’. Beide blaasorkesten komen voort uit Haarlemse harmonieën, met respectievelijk een kerkelijke en een rode achtergrond. Samen verzorgen ze een zonnig zomerconcert. Voor giften staat de schenktuba klaar.

Zondag 25 juni, 15.00 – 17.00 uur, Muziekkoepel Haarlemmerhout

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »