Haarlems warenhuis verruilt pop-up voor vaste winkel

jan 18 • HRLM Vandaag • 2507 Views • Geen reacties op Haarlems warenhuis verruilt pop-up voor vaste winkel

Het warenhuis Home Stock verhuist begin februari naar een vaste plek aan de Drossestraat in het knusse centrum van Haarlem. Door deze vestiging is het warenhuis een blijvende aanwinst voor de Haarlemse interieurliefhebbers en shoppers. Op het moment zit het warenhuis ook op de Drossestraat, maar een paar panden van het nieuwe adres vandaan.

 

Sita Baarsma en Wouter BoonEigentijdse meubels

Industrieel vintage, verrassende accessoires, eigentijdse meubels en tijdloze sieraden, Home Stock heeft het allemaal voor je in huis. De winkel opende in 2014 haar deuren in een leegstaand pand in Haarlem. Een jaar later vloog het concept over naar Eindhoven, en werd daar ook een vestiging geopend. Inmiddels ,drie jaar later, runt het duo Wouter Boon en Sita Baarsma ook een derde vestiging in het bruisende centrum van Nijmegen. Sita verteld dat Home Stock een winkel is voor elk budget. “Je vindt er precies wat je zoekt en ook dat waarvan je niet wist dat je het zocht.”

 

Haalbaarheid

“Ons concept slaat aan”, zegt eigenaar Wouter Boon. “Wat begon als een pilot in Haarlem, is zich inmiddels aan het uitbreiden tot een landelijk keten. Uiteindelijk willen we tientallen pop-ups in het land openen”. Boon verteld dat toen ze begonnen, wel zouden zien waar ze strandden. “Onderzoek naar de haalbaarheid van het concept deden we niet. In onze ogen moet je zoiets gewoon in de praktijk uitproberen. Dat kon goed met de pop-up formule.” Mede-eigenaar Sita Baarsma kijkt ook uit naar het avontuur in het nieuwe pand. “Wat hebben we een zin in deze nieuwe plek!”

 

Vanaf begin februari opent Home Stock haar deuren aan de Drossestraat 16-22. Wie op de hoogte wil blijven kan kijken op Homestock.nl of Homestock in de gaten houden op Instagram en Facebook.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »