Haarlems Voorleesfeest in de Stadsschouwburg

sep 12 • HRLM Vandaag, Uit Agenda • 1470 Views • Geen reacties op Haarlems Voorleesfeest in de Stadsschouwburg

In 2012 werd het eerste Haarlemse Voorleesfeest gehouden en dat was een daverend succes. Nu staat op 5 oktober 2014 het tweede Haarlemse Voorleesfeest in de agenda. In de stadsschouwburg zitten Erik van Muiswinkel en zijn vrienden in spannende hoekjes van de Stadsschouwburg voor te lezen uit met mooie boeken. Een geweldige ervaring voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar! Naast het voorlezen krijgen de kinderen ook nog een avontuurlijke rondleiding door de Stadsschouwburg, van de kleedkamers tot vipruimtes.

Voor wie?

Er wordt voorgelezen voor kinderen in drie leeftijdscategorieën: 5-6 jaar, 7-8 jaar en 9 -10 jaar. Ieder groepje bestaat ongeveer uit tien kinderen en krijgen een verhaal te horen uit het favoriete boek van de voorlezer, hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de leeftijd.

Ouders

Ouders en begeleiders gaan niet mee met de kinderen, maar kunnen wel boeken en kranten lezen onder het genot van een drankje in de fayor. Daarbij kunnen de ouders en begeleiders ook een aparte rondleiding krijgen door de Stadsschouwburg. Pas aan het einde zijn de ouders weer welkom in de grote zaal. Daar sluiten Van Muiswinkel en de andere voorlezers het Haarlemse Voorleesfeest af.

Informatie

Per kind kost het € 7,50,- inclusief consumptie. Voor kaartverkoop kunt u terecht op www.theather-haarlem.nl. Het tweede Haarlemse Voorleesfeest wordt gehouden in de Stadsschouwburg en is om 10:30 en om 14:00 uur. Kijk voor meer informatie op deze site.

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »