Gemeente ondersteunt sociaal ondernemers na klap coronacrisis

sep 10 • HRLM Vandaag • 115 Views • Geen reacties op Gemeente ondersteunt sociaal ondernemers na klap coronacrisis

De gemeente Haarlem wil sociaal ondernemerschap in de stad versterken. Met het nieuwe programma Impact Ondernemen ondersteunt de gemeente lokale bedrijven die streven om de inculsiviteit, duurzaamheid en leefbaarheid in de stad te vergroten. Een online training voor deze ondernemers is sinds deze week beschikbaar.

De zogenoemde ‘impact ondernemer’ kan momenteel veel ondersteuning gebruiken. De economische gevolgen van de coronacrisis zijn voor hen groot. Terwijl de rol van deze ondermeners nu en na corona cruciaal zijn. Dat is dan ook de reden waarom de gemeente Haarlem samen met de Stadsgarage een innovatief leernetwerk is gestart om impact ondernemers te ondersteunen bij vraagstukken op de lange en korte termijn.

De Haarlemse sociaal ondernemer die naast financieel gezond zijn ook wat voor de stad wil betekenen is hier op het juiste adres. Door input van andere impact ondernemers en experts wordt je verder geholpen. Dat geld ook voor ondernemers die door de crisis zijn geraakt en ondersteuning nodig hebben bij het bereiken van klanten, maar ook voor degenen die vragen hebben over hun verdienmodel of het aanpassen aan de nieuwe situatie.

Kijk voor data en aanmeldingen op de website van Stichting Stadsgarage.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »