Geen druppeltje alcohol

jan 29 • HRLM Vandaag • 2865 Views • Geen reacties op Geen druppeltje alcohol

DrankSinds 1 januari 2014 is het voor jongeren onder de 18 jaar verboden om alcohol te kopen. Dit geldt ook in cafés. Door deze leeftijdsgrens hebben verschillende café-eigenaren besloten mensen onder de achttien niet meer binnen te laten. Maar waar moeten zij dan heen nu ze op veel plaatsen niet meer welkom zijn?

Deze vraag staat op woensdagavond 5 februari centraal tijdens het debat in De Pletterij. De discussie wordt gevoerd met diverse raadsleden, burgemeester Bernt Schneiders, docenten, leerlingen en ouders. Daarnaast zijn ook Vincent Kroon (voorzitter van de Haarlemse Horecavereniging), Ronald Keusters (eigenaar van café De Keu), Marion Kooij (preventiemedewerker Brijder Jeugd), een vertegenwoordiger van de politie en Peter Lensen (teammanager Halt) van de partij.

Onder de 18 gratis
De Pletterij bevindt zich aan de Lange Herenvest 122. De aanvang is 20.00 uur, maar een half uur voor tijd gaat de zaal al open. De toegang is gratis voor jongeren onder de 18 jaar. Voor ‘ouderen’ bedraagt de toegang € 3. Reserveren is gewenst via reserveren@pletterij.nl of 023 542 3540.

Klik hier voor meer informatie.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »