Galerie KRUIS-WEG68

jun 17 • Op stap in Haarlem • 2625 Views • Geen reacties op Galerie KRUIS-WEG68

Van 21 juni t/m 10 augustus 2019 is tijdens de zomertentoonstelling in Galerie KRUIS-WEG68 een selectie van de vroege grafiek van Michel van Overbeeke te zien. 
Michel van Overbeeke
Michel van Overbeeke (1942) is een veelzijdige kunstenaar. Zijn grote succes boekte hij eerst als graficus, waarna hij met bijna alle artistieke disciplines en technieken aan de slag ging: tekeningen, schilderijen, sculpturen van glas en brons, keramiek, fotografie en video. De beeldende taal van Van Overbeeke is al op afstand herkenbaar en origineel. Zijn monumentale grafiek, schilderijen, glasobjecten en ander werk bevinden zich in de collecties van gerenommeerde musea én bij zeer veel particulieren.
Michel van Overbeeke over zijn werk:
‘ Sinds mensenheugenis heeft de mens beelden en symbolen gezocht om het onzichtbare zichtbaar te maken, gebruikmakend van de taal van zijn tijd.´
Opening
De opening van deze expositie is op vrijdag 21 juni om 16.00 uur.

Openingstijden
Er gelden afwijkende openingstijden gedurende de zomer. Kijk daarom voor actuele openingstijden en informatie op onze facebookpagina of maak een telefonische afspraak. Voor het maken van die afspraak kunt u bellen met telefoon 06-1310.3637 of 06-5356.6594.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »