Gaan we dit weekend microclubben?

jan 19 • Op stap in Haarlem, Uit Agenda • 1401 Views • Geen reacties op Gaan we dit weekend microclubben?

Het is een trend die we langzaam steeds meer voorbij zien komen. Deze trend wordt ook wel microclubbing genoemd. Dansen vanuit je werk tot middernacht, zodat je niet de hele zaterdag voor pampus in bed ligt, dat is de gedachte. Deze trend is overgewaaid uit steden zoals Berlijn, London en New York en is nu ook in Haarlem te beleven!

27jan omslag

 

Succes

Voor de vierde keer is Thristy Friday in Haarlem te vinden. Na een succesvolle editie op het strand en in het oude Vroom en Dressman pand komt het feestje nu terug naar waar het begon: in de mooie Bilderdijkzaal van Grand Cafe Brinkmann. Je kan hier van de kaart bestellen maar ook diverse kleine hapjes op de dansvloer bestellen. Wat betreft de muziek kan je het niet in een hokje plaatsen. DJ FlexyFrank & Friends draaien de beste hits van dit moment maar je guilty pleasures zijn ook aan te vragen.

 

Tijd goed besteden

Organisator Frank vertelt wat nou zo handig is aan het microclubbing. “Mensen van boven de 25 hebben vaak geen zin meer om de hele nacht door te halen, want de enige vrije tijd die men heeft moet eenmaal goed besteed worden. Daarom heb ik besloten avonden te organiseren die op vrijdag, rond etenstijd, al strarten. Met dit concept doe ik ook aan afwisseling van locatie, dat maakt het extra aantrekkelijk. Daarnaast eten, heerlijke wijnen, speciaal bieren en het leukste publiek van Haarlem. Rond middernacht kan je met een voldaan gevoel naar huis zodat je nog wat aan je weekend hebt!”

 

Muziek, dansen en gezelligheid, dat is waar het bij Thirsty Friday eigenlijk gewoon om draait. Hier kan je een beeld krijgen van hoe zo een avond eruit ziet!

 

Waar: Grand Cafe Brinkman

Wanneer: vrijdag 27 januari, 17.00 – 00.00

Toegang: 25+ vanaf € 7,50

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »