Floorfillers Music Festival

sep 11 • Uit Agenda • 1385 Views • Geen reacties op Floorfillers Music Festival

Op zondag 5 oktober zullen Swinging.nl en De Lichtfabriek het ‘Floorfillers Music Festival’ presenteren met o.a. de bands JULIUS en The Charts. Iedereen kan van dit festival gratis genieten en zich laten inspireren door de bands. Misschien ben je wel op zoek naar een band voor je bruiloft, je verjaardagsfeest of je bedrijfsfeest: Julius en The Charts kijken graag in hun agenda of ze beschikbaar zijn voor jouw evenement en zijn dan ook te boeken via Swinging.nl.

Het mooie van deze showcase is, dat jij direct kunt bepalen of een van deze bands de juiste sfeer kan toevoegen aan jouw feestje. Zijn deze bands toch niet helemaal wat je zoekt? Dan heeft Swinging.nl nog veel meer mooie acts die je kunt boeken.  Deze zijn te vinden op deze site. Naast inspiratie opdoen gaat het er natuurlijk ook vooral om vermaak zondag 5 oktober. Laat je tussen 13:00 en 17:00 betoveren door JULIUS en The Charts in De Lichtfabriek!

Over JUIUS

JULIUS is een Nederlandse popband. Hun debuutalbum staat veel sterke radioliedjes die knap in elkaar zitten. Goede popmuziek waar het vakmanschap, de passie en het plezier aan af te horen zijn. Zondag 5 oktober zullen deze nummers live met veel charme aan het publiek gepresenteerd worden.

Over The Charts

Deze band heeft er zijn handelsmerk van gemaakt dat ze zoveel mogelijk hits spelen van dit moment. Een optreden van The Charts kan uitgebreid worden met een fantastische DJ die uiteraard de beste hits draait maar ook zeker niet de classics niet vergeet. Kortom met de dj heeft u een complete non-stop avondvullende show van DJ en band die 5 uur lang doorgaat zonder pauzes.

Meer bands

Naast deze twee bands, wordt binnenkort het hele programma op de site van De Lichtfabriek te staan en wordt de laatste band aan de line-up toegevoegd.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »