Exclusieve signeersessie Daniel Cole

mei 17 • Prikbord • 452 Views • Geen reacties op Exclusieve signeersessie Daniel Cole

De Britse thrillerauteur Daniel Cole brengt een bliksembezoek aan Nederland en komt exclusief langs in de winkels van boekhandel De Vries Van Stockum! Van de auteur van de bestsellers Ragdollen Marionetverschijnt binnenkort de nieuwe thriller: De wolven. Op vrijdag 24 mei signeert Daniel Cole van 16.00 tot 17.00 uur zijn nieuwe boek bij De Vries Van Stockum in Haarlem. Kom langs en scoor een exemplaar mét handtekening.

In De wolvenvan Daniel Cole, de loeispannende climax van de Ragdoll-serie, worden Wolf, Baxter en Edmunds geconfronteerd met een onmogelijke nieuwe zaak. William Fawkes’ zelfgekozen isolement wordt doorbroken vanwege de schijnbare zelfmoord van zijn goede vriend Finley Shaw. Om zijn dood te verklaren duikt Wolf samen met Baxter en Edmunds diep in het verleden van zijn vriend. Het wordt een race tegen de klok wanneer het interne onderzoek naar Wolfs rol bij de Ragdoll-moorden steeds intenser wordt. Dan stuit Wolf ook nog op vergaande corruptie binnen het korps, en dreigt hij meer te verliezen dan alleen zijn carrière… Zullen Wolf en Baxter hun meest complexe zaak ooit overleven?

De Britse Daniel Cole (1983) werkte als ambulancebroeder. Ragdollmaakte van Cole een overnight success story. De rechten werden aan meer dan 30 landen verkocht en het boek wordt verfilmd voor tv. Het vervolg, Marionet, werd vol enthousiasme ontvangen. Op 22 mei verschijnt zijn nieuwe boek De wolven.

Datum:Vrijdag 24 mei 2019

Tijd:16.00 – 17.00 uur

Locatie:De Vries Van Stockum, Gedempte Oude Gracht 27 in Haarlem

Toegang:Gratis

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »