Elektrisch rijden op Circuit Zandvoort

sep 8 • HRLM Vandaag, Op stap in Haarlem • 141 Views • Geen reacties op Elektrisch rijden op Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort is een nieuw auto event rijker. Het eerste weekend van oktober staat in het teken van EV’s (Electric Vehicles) tijdens de allereerste EV Experience. Een uniek overzicht van het actuele aanbod van elektrische voertuigen, de mogelijkheid tot het maken van proefritten op het circuit en workshops over alle facetten van elektrisch rijden maken dit evenement een unieke ervaring.

Geen brullende motoren of benzinedampen, maar voorbij zoevende EV’s, e-bikes, scooters, steps en motoren. De pitboxen zijn omgebouwd tot pop-up stores van diverse automerken en toeleveranciers. Hier ontvangt men de laatste informatie over de laatste modellen en producten. Hier blijft het niet alleen bij kijken, want je kunt zelf plaats nemen achter het stuur om te ervaren hoe deze auto’s rijden en welke technologie ze aan boord hebben. Door verschillende workshops in de VIP-lounges van o.a. de Vereniging Elektrische Rijders en Laadpas Top 10 ontvangen gasten onafhankelijke kennis om het elektrisch rijden te omarmen en de overstap te maken.

De EV Experience heeft groen licht ontvangen voor de organisatie van de gemeente en Circuit Zandvoort. Hiermee is de EV Experience het enige automotive event dat de industrie weer fysiek samenbrengt. De garagedeuren van de pitboxen blijven geopend waardoor een buitenevenement ontstaat met een dak erboven. Uiteraard zijn alle geldende regels van het RIVM van kracht.

Op 2, 3 en 4 oktober brengen we de energietransitie met elkaar in stroomversnelling. De garagedeuren zijn dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Een update over programmering en deelnemers vindt u op de website. Ook kunt u hier uw Experience Ticket bestellen. Tickets zijn beschikbaar in beperkte oplage.

Alle informatie vindt u op www.evexperience.nl

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »