Eerste Yogaconcert Wishful Singing in Openluchttheater Caprera

jun 14 • HRLM Vandaag • 530 Views • Geen reacties op Eerste Yogaconcert Wishful Singing in Openluchttheater Caprera

Buiten adem? Tollend hoofd? De redding is nabij, want op zondag 7 juli geven a capella ensemble Wishful Singing en Rozananda Yoga een Yogaconcert in openluchttheater Caprera. Luister tegelijkertijd naar prachtige muziek en naar je eigen lijf en ervaar wat muziek met je kan doen

Wishful Singing

Een concert door Wishful Singing is een kleurrijke reis vol hoogtepunten en verrassingen. De vijf klassiek geschoolde zangeressen combineren hun wendbare stemmen en krachtige podiumpresentatie op geheel eigen wijze. Het ensemble treedt op in binnen- en buitenland (o.a. Europa, Japan en de VS) en was te gast bij tv-programma’s als DWDD en Podium Witteman. Bij het Yogaconcert zingen ze een uiteenlopend repertoire van Bach tot Billy Joel en van gregoriaans tot Lennon & McCartney.

Rozananda Yoga

Voor het Yogaconcert slaat Wishful Singing de handen ineen met yogadocente Roos Kocken, van Rozananda Yoga in Noordwijk. Tijdens het concert voert Roos het publiek van opwarming tot ontspanning naar maximale mindfulness. Je hoeft hiervoor geen hoofdstand of cobra te kunnen, maar doet toegankelijke yogaoefeningen vanaf je plek op de tribune. Je matje kun je gerust thuislaten.

Na deze ontspannende yogaoefeningen met een verkwikkend ‘stemmenbad’ in de prachtigenatuur van Bloemendaal kunnen hart én hoofd er weer tegenaan. Een Yogaconcert van Wishful Singing en Rozananda Yoga: just what the doctor ordered!

Voorstelling: Yogaconcert – Wishful Singing & Rozananda Yoga

Datum: zondag 7 juli

Aanvang: 11.00 uur

Locatie: Caprera, Hoge Duin en Daalseweg 2, 2061 AG Bloemendaal

Meer informatie & tickets: www.caprera.nu

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »