Editie 60

jan 25 • cover • 1874 Views • Geen reacties op Editie 60

We zijn nu echt jarig

Alweer tien jaar! Ik weet nog goed hoe we de eerste editie van HRLM lanceerde. In de Vishal, 8 december 2008. De hapjes en de drankjes hadden we allemaal zelf verzorgd. Stokbrood met aioli (zo sterk dat de hele Vishal stonk naar de knoflook), maar dat mocht de pret niet drukken. Vol trots en met trommelgeroffel kwam met een druk op de knop mega groot de allereerste cover te voorschijn. Wat waren we trots! HRLM was gelijk een groot succes en ondanks de crisis, die tegelijkertijd uitbrak, bleef de stadsglossy overeind. En is uitgegroeid tot een zeer sterk merk.

En nu tien jaar… editie 60 2019 en normaal gesproken weet ik vanaf pagina 1 tot en met pagina 116 wat er in het blad staat. Maar nu even niet! De vaste pagina’s weet ik wel, die heb ook zelf vormgeven, maar de overige pagina’s heb ik gegeven aan mijn team. Zelfs de cover! Het enige wat ik weet is dat Eric J. Coolen haar heeft getekend, maar hoe en wat, geen idee? Best eng om het zo los te laten, maar ik heb de volste vertrouwen in Het Geheime Comité – zoals ze inmiddels genoemd worden op de redactie. Het Geheime Comité, bestaande uit: Lisa, Hans, Arie, Linda, Stefanie, Annet, Marcel en dat allemaal onder de leiding van Adrian, heb ik dan ook alle vrijheid gegeven voor de invulling van deze pagina’s. En geheimzinnig dat ze hebben gedaan… en hebben niets laten merken wat er in het blad komt. Computers worden weggedraaid zodat ik niets zag, van de kapstok werd een tent gemaakt, en dit allemaal om het nog geheimzinniger te maken dan dat het al was… Er werd ook vergaderd door het Het Geheime Comité, en kreeg ik een appje of ik iets later wilde komen op de redactie. En als ik wel op de redactie aanwezig was en als er even iets moest worden besproken, dan werd ik vriendelijk verzocht om weer de honden uit te laten… en dat deed ik dan braaf.

Dus je begrijpt dat deze editie een verrassing voor me is en ik net zo nieuwsgierig ben als jij! Ik heb het nummer nog niet gezien, maar het kan niet anders dat ik super trots ben op deze jubileum uitgave en super blij en trots op Het Geheime Comité, maar dank is dan ook groot. Ik wens mezelf en ook de lezers heel veel leesplezier van deze jubileum uitgave.

Ga er lekker van genieten en wij van HRLM gaan van 2019 een topjaar maken en we wensen voor iedereen hetzelfde toe.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »