Editie 59

nov 20 • cover • 1368 Views • Geen reacties op Editie 59

Waar blijft de tijd…

Het klinkt als een cliché, maar wat gaat de tijd toch vreselijk hard.
We gaan richting 2019 en dan laat ik een zeer verdrietig en roerig jaar achter me.

Een jaar waarin ik de liefde van mijn leven heb verloren. Een jaar waarin ik, ondanks dit grote verdriet en gemis, mijn leven weer moest oppakken, sterker moest worden of beter gezegd weer levenslust moest vinden. Door het overlijden van Rob is bij mij wel het besef gekomen dat het leven heel erg kort kan zijn, dus je moet er iets van maken. Het wordt nooit meer hetzelfde, maar ik moet door met mijn leven. Maak er iets van. Ik heb ook geleerd dat je tijd moet nemen voor het rouwen, maar het gemis zal altijd blijven. Het was ook het jaar dat ik er achter kwam dat ik heel veel lieve vrienden, vriendinnen en ook schatten van collega’s heb, die er voor
me waren, en dat is voor mij heel erg waardevol. 2018, een jaar om nooit meer te vergeten!

Met deze editie nemen we afscheid van 2018!
Maar we nemen ook afscheid van Mirjam Sengers van Huidadvies de Vijfhoek, tien jaar onze trouwste adverteerder en ze is inmiddels ook een lieve vriendin geworden. Mirjam stopt met haar schoonheidssalon. En wie ook stopt is Frans Lommerse, na 50 jaar trouwe dienst bij de Toneelschuur gaat hij genieten van zijn wel verdiende pensioen, op pagina 8 staat zijn interview.

Een verdrietig jaar en ook weer een mooi jaar. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar 2018 was ook het jaar dat HRLM zich aan het voorbereiden was op haar tienjarig bestaan. We luiden met nummer 59 ons jubileumjaar in, op de pagina’s 67 t/m 73 konden we het niet laten om alvast een voorproefje te doen. De redactie heeft haar mooiste, ontroerendste of grappigste covers uitgekozen.

We gaan ons weer klaarmaken voor de feestdagen, cadeautjes kopen voor sinterklaas of de kerst en op pagina 27 t/m 31 vind je alvast wat inspiratie. Natuurlijk gaan we naar de nieuwe kerstvoorstelling Scrooge (kijk snel op pagina 56 t/m 59), daar verheug ik me echt op.

Ik wens iedereen mooie feestdagen, ga er met volle teugen van genieten en tot 2019!
Jeannette Eversen – hoofdredacteur HRLM

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »