De Tuinkamer van Jaap

apr 10 • Op stap in Haarlem • 814 Views • Geen reacties op De Tuinkamer van Jaap

Al sinds dat Het Veerkwartier bestaat wordt er iedere maand de Tuinkamer van Jaap georganiseerd door fotograaf Jaap Kroon. een live muziekprogramma op elke 1e donderdagavond van de maand.

Muziek beleven in een intieme setting met de artiest bijna op schoot en met mensen om je heen die je nooit eerder hebt ontmoet. Elk concert met zijn eigen magie. Een avond waar iedereen centraal staat, zowel de artiest als het publiek, met als hoger doel om elkaar in verbinding te brengen. Dit kan, omdat men in de Tuinkamer in gesprek kan gaan met de muzikant en de muzikant met het publiek. Zo ontstaat er een fijne sfeer waar je muziek niet alleen kunt voelen, maar ook kunt aanraken. 12 april 2018 vind er weer een nieuwe editie plaats met Lilith Merlot en ROWANN

Lilith Merlot stond nog op het North Sea Jazz Festival en Haarlem Jazz en bracht ze haar debuut EP uit. De zwoele, diepe klanken in haar stem verraden diepgang in haar muziek.

ROWANN schrijft liedjes over thema’s die haar ’s nachts wakker kunnen houden en haar overdag meenemen tijdens het dagdromen. Door het gebruik van Ierse harp in combinatie met de elektrische gitaar weet ROWANN indie pop en folk op geheel eigen wijze ten gehore te brengen.

Deze avond laat zien hoe divers de Indie muziek kan zijn. Van Indie pop-jazz-soul tot Indie pop-folk en het gebruik van een Ierse harp. Een avond die zich niet laat vangen door één muziekstijl waardoor elke liefhebber aan zijn trekken komt. Verwacht een intiem optreden vol jazz, soul en pop met muzikale invloeden als D’Angelo, Erykah Badu en Jill Scott. Dat het bijzonder wordt, dat weten we eigenlijk nu al!

Vanaf 18:00 uur ben je welkom om een daghap mee te eten voor maar €15,- inclusief toegang. Eet je liever thuis? Dan ben je vanaf 20:00 uur welkom voor een kleine toegangsprijs van €5,-. Reserveren voor de hap is slim. 023 583 4377 of reserveer@hetveerkwartier.nl
Voor meer informatie & beeldmateriaal kun je terecht bij Michelle Schreuders: programmeer@hetveerkwartier.nl

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »