De Stadsgarage helpt Haarlemse ondernemers

sep 21 • Prikbord • 502 Views • Geen reacties op De Stadsgarage helpt Haarlemse ondernemers

Het is inmiddels alweer drie weken geleden sinds Duurzame Dinsdag. De dag waarop duurzame initiatieven uit de samenleving een podium krijgen in politiek Den Haag.

Duurzame initiatieven spelen een belangrijke rol bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Duurzaamheid gaat ons allemaal aan en gaat over de mate van toekomstbestendigheid. “Het creëren van duurzaamheid moet een collectieve opgave zijn, net zoals het bestrijden van een pandemie”, sprak hoogleraar Jan Jonker in de Duurzame Troonrede van 2020.

Onzeker

Duurzaamheid en de pandemie lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden te zijn. Wat blijft er over van onze ambities nu er een periode van economische onzekerheid aan dreigt te komen? Of is dit juist het moment om een andere koers te gaan varen en biedt duurzaamheid enorme kansen voor ondernemend Nederland? De koning zei het al op Prinsjesdag, het zijn onzekere tijden waar in wij momenteel leven.

De Stadsgarage is er voor impact ondernemers en ondernemingen die zelfs in deze tijden betekenisvoller willen worden. De Stadsgarage bied daarom een online trainingsprogramma en persoonlijke coaching waaraan je tijdelijk gratis kan deelnemen. Verder bieden ze een aantal interessante congressen, projecten en financieringsmogelijkheden. Ben je ook nog op zoek naar een werkplek met andere sociaal ondernemers? Dan kan je nu gemakkelijk een bureau in de werkplaats van de Stadsgarage huren. Op deze manier blijven we samen duurzaam.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »