De Leidsebuurt doet verhaal

sep 7 • HRLM Vandaag • 82 Views • Geen reacties op De Leidsebuurt doet verhaal

Theatermakers en buurtbewoners brengen de Tweede Wereldoorlog geschiedenis van de Leidsebuurt in beeld tijdens de kinderboekenweek in oktober met als thema geschiedenis.

Een greep uit de verhalen die zich hebben afgespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog in de Leidsebuurt in Haarlem. Verhalen over angst, moed, verdriet en blijdschap. Verhalen van mensen die de buurt hebben gemaakt tot wat het vandaag de dag is. Verhalen die niet verloren mogen gaan. Fluisterende Huizen is een theatrale wandeling langs deze gebeurtenissen. Met behulp van acteurs, muziekanten, beeld en geluid worden verschillende verhalen tot leven gebracht.

Fluisterende Huizen zal op 30 september en 1, 2 en 4 oktober te zien zijn. Tussen 18.45 en 20.30 start er elke vijftien minuten een wandelijk vanaf het Badhuis Leidsebuurt. Per wandeling kunnen maximaal twintig bezoekers vanaf 10 jaar deelnemen. De historische wandeling zal in totaal 75 minuten duren en weer eindigen in het Badhuis waar iedereen de expositie Oorlog in mijn Buurt kan bezoeken. Deze expositie is de gehele maand oktober te zien.

Tickets:                        €7,50 
Adres:                          Badhuis Leidsebuurt – Leidseplein 49 – Haarlem
Info & Kaarten:          www.tglava.nl 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »