DAGJE UIT MET BUS VOL DAKLOZEN

okt 2 • HRLM Vandaag • 525 Views • Geen reacties op DAGJE UIT MET BUS VOL DAKLOZEN

Fred Teeven rijdt 56 thuislozen langs attracties

DAGJE UIT MET BUS VOL DAKLOZEN

 Stichting Straatjournaal heeft 56 dak- en thuislozen uit de regio getrakteerd op een dagje uit. De straatkrant deed dat deze keer met twee bijzondere verrassingen. De beroemdste buschauffeur van Nederland, ex-minister Fred Teeven, bestuurde vrijwillig de bus en leerlingen van de opleiding Fastservice aan het Nova College locatie Hoofddorp verwenden het reisgezelschap met zeer uitgebreide lunchpakketten.

 De reis ging langs restaurant Abrona in Oudewater voor koffie met gebak. In de aanpalende Waag ondergingen enkele deelnemers een Middeleeuwse heksenproef. Daarna ging het verder naar Ouwehands dierenpark in Rhenen. Het sluitstuk had plaats aan De Kaag, waar in een restaurant een driegangenmenu werd opgediend.

Met het uitstapje zette Straatjournaal zijn jaarlijkse traditie voort om iedereen uit zijn potentiële doelgroep uit te nodigen, dus ook de dak- en thuislozen uit het verspreidingsgebied die zelf geen straatkranten uitventen. Overigens reageerden de deelnemers zeer enthousiast zowel op de ongekend verrassende lunch van het Nova College als op de inbreng van Fred Teeven. Laatstgenoemde was zelf ook zeer enthousiast en zei een fantastische dag te hebben beleefd. Een foto-impressie van deze bijzondere dag die 18 september heeft plaats gehad staat in Straatjournaal van oktober.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »