CRAZY BBQ DAYS BIJ HARLEMBBQ

sep 18 • Prikbord • 576 Views • Geen reacties op CRAZY BBQ DAYS BIJ HARLEMBBQ

HarlemBBQ gaat helemaal los met de 3 Crazy BBQ Days op donderdag 21 september t/m zaterdag 23 september zowel online als in de outlet op deOudeweg 101 in Haarlem.
Drie dagen met te gekke aanbiedingen, grootse sample sale, verkoop van vele kamado BBQ demo modellen, proeverijen van Iberico en Angus vlees en
nog veel meer.
Buiten koken is steeds populairder niet alleen in zomer maanden. Uit recent consumentenonderzoek blijkt dat bijna een derde van de Nederlanders het heel jaar door graag buiten kookt.
Tevens staan Nederlanders steeds meer open voor nieuwe kooktechnieken als roken, pizza bakken en slow cooking. Juist kamado’s barbecues bieden deze nieuwe kooktechnieken op basis van houtskool vuur op een eenvoudige manier. Tijdens de 3 Crazy BBQ Days kun je zo’n kamado BBQ proberen danwel
aanschaffen voor een wel heel aantrekkelijke prijs. Nieuwe kamado’s van diverse merken met hoge korting of demo modellen met een korting tot 75%. Ook op het gebied van BBQ accessoires zijn er vele aanbiedingen. 100% Gietijzeren pannen in alle maten en soorten met 40% korting en een grote voorraad BBQ-gear vanaf 1 Euro. Ook is er een speciaal BBQ
vleespakket van Beef& Steak samengesteld voor een crazy prijs en biedt Grate Goods een trial set van drie bekroonde BBQ sauzen.
Natuurlijk valt er volop te proeven tijdens de 3 Crazy BBQ Days. Zo presenteert bbq master Danny Hovestad de speciale Crazy BBQ Burger die je zeker niet mag missen.

Openingstijden van HarlemBBQ  tijdens de 3 Crazy BBQ Days zijn donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur t/m 17.00 uur. Parkeren voor de deur is trouwens gratis.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »