Werken bij

HRLM haarlemse stadsglossy

De redactie van HRLM maakt vol passie het tijdschrift. Maar we doen meer! Buiten het maken van het blad, heeft onze stichting een maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid.  HRLM  biedt stageplekken aan voor studenten, maar heeft ook ruimte voor reintegratieplekken. HRLM stemt het werk af op uw mogelijkheden. Werk waarin uw kwaliteiten worden benut. Werk dat bij u past. HRLM is een erkend leerbedrijf.

————————————————————————————————————————————–

Haarlemse Stadsglossy zoekt een advertentieverkoper m/v

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de sales?
Haarlemse Stadsglossy zoekt een verkoper, die het realiseren van advertenties voor de enige stadsglossy van Haarlem en de specials daarvan een uitdaging vindt.
Wil je geen standaard kantoorbaan en je eigen tijd indelen? Dan is deze functie echt iets voor jou!
Reageer dan naar;
Redactie Haarlemse Stadsglossy
Jeannette Eversen, jeannette@haarlemse-stadsglossy.nl
Hans Goes, hans@haarlemse-stadsglossy.nl
Tel. (023) 55 11 227. www.haarlemse-stadsglossy.nl

 

————————————————————————————————————————————–

Zet je eerste stappen in het bladenvak!

 Wat?
Studenten opgelet: HRLM biedt weer stageplekken aan! Voor  HRLM haarlemse stadsglossy  zoeken wij gemotiveerde redactiestagiair(e)s en salesstagiair(e)s die van aanpakken houden.

Waar?
Wil je werkervaring opdoen bij een bruisende redactie? Wij bieden een afwisselende en uitdagende stage  in het kloppende hart van Haarlem. Er wordt niet alleen snoeihard gewerkt, er is ook ruimte voor veel gezelligheid.

Werkzaamheden?

Redactie;

Het ondersteunen van de redactie is voor jou geen probleem, je draait bij ons mee als een volwaardig lid van de redactie. Je biedt redactionele en productionele ondersteuning aan HRLM haarlemse stadsglossy en het digitale team van HRLM. Dat betekent dat je breed inzetbaar bent en dat het een stage is waar je enorm veel kunt leren. Natuurlijk is de hele dag achter je bureau zitten veel te saai, en daarom ga je ook voor de website verslag doen van nieuws/evenementen in Haarlem.

Dus ben jij creatief, zelfstandig, enthousiast, stressbestendig en kan je snel produceren? En vier dagen per week inzetbaar? Grijp dan je kans en kom stage bij ons lopen!

Sales;

Hier ondersteun je de sales managers bij hun dagelijkse werkzaamheden. Dit kan administratief zijn maar kan ook betekenen dat je zelf naar de klanten gaat. Een zelfstandige, veelzijdige en leerzame stage met ruimte voor eigen initiatief. Zie je jezelf al terug in dit profiel neem dan snel contact met ons op.

Interesse?
Mail een korte motivatie en je cv naar post@haarlemse-stadsglossy.nl onder vermelding van ‘stage’.

————————————————————————————————————————————–

HRLM zoekt schrijvers op vrijwillige basis

HRLM Haarlemse stadsglossy is ter versterking van het team op zoek naar freelance tekstschrijvers. Een tekstschrijver voor HRLM werkt op vrijwillige basis en:

– heeft affiniteit met de stad Haarlem
– levert zelfstandig artikelen over Haarlemse onderwerpen aan
– is gewend aan werken met deadlines
– kent de schrijfstijl van HRLM of wil deze leren
– werkt in overleg met de eindredactie

HRLM schrijft over uiteenlopende onderwerpen met als rode draad natuurlijk de stad Haarlem. Onder andere kunst, cultuur, sport en lifestyle komen aan bod. Maar HRLM staat ook altijd open voor ideeën! Vindt u het leuk om te schrijven? En heeft u inspiratie?

Stuur dan een korte motivatie en een beknopt cv naar: post@haarlemse-stadsglossy.nl

Comments are closed.