BIJZONDERE AFSLUITING SEIZOEN CAPRERA MET FILMVERTONING

sep 19 • HRLM Vandaag • 284 Views • Geen reacties op BIJZONDERE AFSLUITING SEIZOEN CAPRERA MET FILMVERTONING

WALK WITH ME. Op zondagavond 24 september organiseert openluchttheater Caprera in samenwerking met Cinemien een speciale voorpremière van de film Walk With Me; een documentaire over de beroemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh die mindfulness naar het Westen bracht.

Voorafgaand aan de film kunnen bezoekers deelnemen aan een meditatiewandeling door de prachtige natuur van wandelpark Caprera. Eveline Beumkes, een van de leerlingen van Thich Nhat Hanh, leidt de bezoekers ruim drie kwartier door het mooie Caprera. Deze bijzondere filmavond in de natuur is de allerlaatste voorstelling en dus de afsluiting van ons seizoen 2017.

Over de film

Walk With Me is een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness, waarin de beroemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh centraal staat. Hij komt oorspronkelijk uit Vietnam en heeft mindfulness naar het Westen gebracht. Als spiritueel leider woont hij nu in Plum Village, een leefgemeenschap in rustiek Zuid-Frankrijk, waar hij samen met andere zen-boeddhistische monniken en -nonnen mindfulness tot een wereldwijd fenomeen heeft doen uitgroeien. Walk With Me biedt een nooit eerder vertoonde toegang in deze gemeenschap. Drie jaar lang werden de levens van de bewoners van Plum Village gevolgd en komen existentiële vragen waarmee ze geconfronteerd worden aan bod in hun zoektocht naar acceptatie. Treed binnen in een wereld van bewustwording.

Regie: Max Pugh en Marc J. Francis. Voice-over: Benedict Cumberbatch (van o.a. Sherlock, The Imitation Game, Doctor Strange).

Walk With Me draait vanaf 28 september in de filmtheaters. Voor meer info: www.walkwithmefilm.nl.

Walk With Me: 24 september 2017 | Openluchttheater Caprera | 20:30 uur Kaarten voor de film zijn te koop via: www.caprera.nu en kosten €13.50. De meditatiewandeling start om 19:30 uur en is gratis na aanmelding via de site.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »