Beleef het Paasverhaal eens anders…

mrt 6 • Op stap in Haarlem • 705 Views • Geen reacties op Beleef het Paasverhaal eens anders…

Wandeltheater Dolorosa

Levende standbeelden, moderne dans, toneel, live muziek en beeldende kunst… Wandeltheater Dolorosa neemt bezoekers op een veelzijdige manier mee in het Paasverhaal. Dit evenement trekt al 12 jaar lang duizenden bezoekers uit heel Nederland en komt 24 en 25 maart naar Haarlem.

Dit jaar is het decor voor Wandeltheater Dolorosa de St. Bavokerk in Haarlem. In deze prachtige Deze kerk leidt een gids groepen bezoekers langs de 13 verschillende scenes waarin het Paasverhaal op creatieve manier wordt weergegeven. Door kijken, luisteren en beleven komt het verhaal tot leven. Sterker nog, bezoekers staan er middenin.

Krachtenbundeling
Wandeltheater Dolorosa werkt in Haarlem nauw samen met de gezamenlijke kerken, met elkaar verbonden in het Stadsklooster, de Raad van Kerken en Geloven in de Stad. Het wandeltheater en deze organisaties bundelen de krachten om op deze manier nóg meer mensen te bereiken.

Kaarten
Het theater is vol hoop en verbinding. Iedereen die het Paasverhaal op een indrukwekkende en interactieve manier wil beleven is van harte welkom om Wandeltheater Dolorosa mee te maken. Er zijn drie identieke voorstellingen per dag.

Kijk voor meer informatie op www.wandeltheaterdolorosa.nl. Kaarten zijn te koop via TrueTickets.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

« »