Barbara Lok zingt Barbra streisand

sep 17 • Uit Agenda • 2012 Views • Geen reacties op Barbara Lok zingt Barbra streisand

Barbara Lok heeft veel bewondering voor de Amerikaanse zangeres Barbra Streisand. Dat heeft geresulteerd in een bijzonder theaterconcert. Zangeres Barbara heeft de try-outs achter de rug en brengt in kleine theaterzalen haar programma ‘Barbara zingt Streisand’. Haar eerste halte is op 28 september bij Sterren op het Station in Haarlem.

barbara-fg-file

‘Er zijn mensen die mij vreselijk vinden en er zijn mensen die mij geweldig vinden, er zit niets tussenin’, laat de 43-jarige Barbara Lok direct maar even weten. De zangeres, die ooit als 16-jarige door Hongarije toerde, twee eigen Nederlandstalige cd’s opnam, meedeed aan de voorronde van het Nationaal Songfestival en als achtergrondzangeres zingt bij Willeke Alberti, ziet een droom uitkomen. ‘Barbra Streisand is een echte ambachtzangeres, ze heeft een fantastische beheersing over haar stem.

Barbara Lok hoopt vooral in het volgende theaterseizoen twee tot drie keer per maand op te kunnen treden. ‘Het liefst in kleine theaters, want ik vind het leuk om zo dicht mogelijk bij de mensen te staan. Ze laat zich niet alleen op de piano begeleiden, maar neemt ook haar eigen achtergrondkoor mee. ‘Dat koortje doet met twee medleys mee, dat is voor mij de kers op de slagroomtaart’, vindt Barbara Lok.

Vorig jaar juni maakte Barbara Lok het concert van haar idool in het Ziggodome mee en dat gaf haar weer volop inspiratie. ‘Ze zingt ongelooflijk. Barbra Streisand heeft trouwens nog maar weinig concerten gegeven, dat in Amsterdam was pas haar 51ste in haar hele carrière. ‘Ze heeft angst om op te treden, maar staat er wel even met veel humor en zelfspot’. Die angst heeft Barbara Lok gelukkig niet. Ze heeft erg veel zin om haar hart en ziel in de concerten te leggen. Het concert in de wachtkamer van het station in Haarlem begint op 28 september om 16.00 uur.

Kijk voor meer informatie en kaarten: www.sterrenophetstation.nl.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »