Specials

 

Van de makers van HaaRLeMse stadsglossy

HaaRLeMtje
HaaRLeMtje is het blad voor jonge ouders. HaaRLeMtje biedt ontspanning, human interest en inspireert op het gebied van mode, lifestyle en cultuur. Het blad werpt een originele blik op het leven met kinderen. Er is veel aandacht voor kinderactiviteiten en shopping voor ouders en kinderen, maar HaaRLeM schuwt ook de hedendaagse dilemma’s over carrière en opvoeding niet.

HaaRLeMtje is een feest van herkenning voor alle jonge ouders met kinderen van 4 tot 12 jaar.

Verschijnt 2x per jaar

 

 

 

 

HRLM PUURHRLMpuur
HRLMpuur speelt in op de trend van duurzaamheid. HRLMpuur is hét lifestyle blad over het maken van bewuste keuzes in voeding, het dagelijkse leven, kleding, cosmetica en meer. HRLMpuur biedt ontspanning human interest en inspireert over duurzaam en bewust consumeren. En is uiteraard gedrukt op milieuvriendelijke papier.

HRLM puur is duurzaam, diervriendelijk en eerlijk en besteedt op stijlvolle wijze aandacht aan milieu en maatschappelijke betrokkenheid.

Verschijnt 1x per jaar

 

 

 

 

 

HRLM RONDJERondje HRLM
Rondje HRLMis voor iedereen die van winkelen en uitstapjes houdt. Wat zijn de leukste en niet-alledaagse plekken om te lunchen, ontdek de hipste winkeltjes, de leukste attracties in Haarlem. Rondje HRLM zit vol ideeën, tips en adressen. Het ene is nog verrassender van de andere! Rondje HRLM wordt gepubliceerd in alle uitgaves van HRLM met elke keer een ander theam en alle adverteerders van Rondje HRLM ontvangen exclusief de extra uitgave van Rondje HRLM.

Rondje HRLM bezoekt de fijnste plekken van Haarlem.

Verschijnt 9x per jaar

 

Meer informatie:
023 551 1227
sales@haarlemse-stadsglossy.nl

 

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *