Participatiemarkt gaat digitaal

sep 15 • HRLM Vandaag • 174 Views • Geen reacties op Participatiemarkt gaat digitaal

De vijfde editie van de regionale Participatiemarkt gaat geheel digitaal plaatsvinden. Vanaf morgen gaat het evenement live via diverse social media kanalen. Alle vijftig deelnemende organisaties gaan zich via een korte videopitch presenteren.

Deze groepen zijn actief met wijkwerk, dagbesteding, vrijwilligerswerk, opleidingen, cursussen, werkstages en betaald werk. Inwoners van de gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort kunnen zich zo ori├źnteren en laten informeren over wat er allemaal mogelijk is in hun regio.

Fysiek

De digitale markt zal van start gaan met interviews met de Haarlemse burgemeester Jos Wienen en wethouder Sjaak Struijf van de gemeente Heemstede. De Participatiemarkt is in totaal al vier keer in de bibliotheek van Haarlem-Schalkwijk georganiseerd. Vorige edities trokken meer dan duizend bezoekers. Door de huidige coronacrisis is het helaas niet mogelijk dat de edities van dit jaar fysiek plaats kunnen vinden. Daarom is er gekozen voor een digitale variant die overigens ook live plaatsvindt. Het voordeel hiervan is dat de Participatiemarkt ook na de opening van morgen gewoon digitaal kan doorlopen.

Het evenement wordt georganiseerd door de bibliotheek Haarlem-Schalkwijk, Pasmatch Personeelsdiensten en de vier regiogemeenten. Voor meer informatie kun je op de website kijken.

Foto: Judith Buijze-Cappon

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »