24ste editie Haarlem Culinair strijkt weer neer op de Grote Markt

jul 23 • Prikbord • 1301 Views • Geen reacties op 24ste editie Haarlem Culinair strijkt weer neer op de Grote Markt

Vanaf donderdag 2 augustus 17.00 uur tot zondagavond 5 augustus 23.00 uur zal het grootste culinaire evenement van Haarlem weer neerstrijken op de Grote Markt. De overige dagen begint het om 13.00 uur en donderdag t/m zondag eindigt het om 23.00 uur. Ook dit jaar kunnen de gasten weer terecht bij de top van de Haarlemse horeca. Restaurant ML en Ratatouille Food & Wine zijn de sterrenzaken. Nieuwkomers zijn: Diga, Fortuyn, Urban Bistro – Old & New York Kitchen, Bistrobar Indonesia en Ome Pietje. Oude bekenden zijn: Restaurant Fris, Restaurant Parels, Dodici, Ristorante Napoli, Brick en Sushi Time.

Zoals gebruikelijk is op donderdag de opening. Op vrijdag zal de jury de restaurants beoordelen op de beste spijs – Duitse wijncombinatie. De winnaar krijgt zaterdag de Smulpaap uitgereikt. Vorig jaar werd Brick unaniem door de jury als winnaar uitgeroepen.

Onder de Perfect Sky is er naast een aanbod van bier, wijn en frisdrank ook cocktails van Bar Wigbolt, schenkt de Scroppino Bar het koude drankje en is er een wijnproeverij van Duitse wijnen.

Ook dit jaar is de Speciaal Biermarkt op het Boerenplein naast de Jopenkerk weer onderdeel van het culinaire feest. De markt is geopend op zaterdag en zondag van 12.30 tot 18.30.

Haarlem Culinair wordt mogelijk gemaakt door o.a. Wines of Germany en Kronenbourg.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

« »